Etykiety
Olej z opuncji figowej 100% naturalny 50ml NATURA RECEPTURA
Wystaw opinię o produkcie
Koszty dostawy wybranego produktu
-
Orlen Paczka 13,00 zł
-
InPost Paczkomaty 24/7 15,00 zł
-
DPD Pickup (automaty) 17,00 zł
-
InPost Kurier 17,00 zł
-
DHL Kurier 18,00 zł
-
DPD Kurier 20,00 zł
-
InPost Kurier Pobranie 25,00 zł
-
DHL Kurier Pobranie 25,00 zł
-
DPD Kurier Pobranie 26,00 zł
-
Odbiór osobisty Sklep Zdrowa Żywność Darmowa
ul. Polskiej Organizacji Wojskowej 2, 05-250 Radzymin
Cena dostawy dotyczy tego produktu (w wybranym wariancie - jeśli dotyczy). Może się ona zmienić po dodaniu innych produktów do koszyka.
Kod produktu: NATUMED-71NRAOLEOP5
Kod kreskowy: 5902020781769
Zapytaj o produkt
Administratorem danych osobowych jest Robert Kieś. Przetwarzamy je w celu przesłania odpowiedzi na zapytanie. Więcej informacji dotyczących przetwarzania danych osobowych znajduje się w polityce prywatności.
Udostępnianie karty produktu
Opis
Koszty dostawy
Opinie
Produkty powiązane
Olej z opuncji figowej 100% naturalny 50ml NATURA RECEPTURA - najważniejsze informacje
100% naturalny olej z opuncji figowej w pojemności 50 ml. Tłoczony metodą „na zimno”, o delikatnym, neutralnym zapachu i ciemnozielonym kolorze.
Najważniejsze cechy produktu
- 100% naturalny olej z opuncji figowej
- pojemność 50 ml
- tłoczony metodą „na zimno”
- delikatny, neutralny zapach
- ciemnozielony kolor
- może być stosowany bezpośrednio na skórę twarzy i ciała
- może być używany jako dodatek do kwasu hialuronowego
- może być stosowany jako serum pod oczy i skórę
- może być składnikiem maseczek z glinką
- może być składnikiem kosmetyków po opalaniu
- może być stosowany na końcówki włosów
- nadaje się do masażu twarzy
- INCI: Opuntia Ficus-Indica Seed Oil
- pochodzenie: Syria, Tunezja
Najważniejsze dane produktu
- Producent: NATURA RECEPTURA
- Kategoria: Oleje, masła kosmetyczne
- Masa: 120 g
- EAN / GTIN: 5902020781769
- SKU: NATUMED-71NRAOLEOP5
Najczęściej zadawane pytania
Jak pachnie olej z opuncji figowej?
Olej posiada delikatny, neutralny zapach.
Jaki kolor ma olej z opuncji figowej?
Olej ma ciemnozielony kolor.
Jak można stosować olej z opuncji figowej?
Może być stosowany bezpośrednio na skórę twarzy i ciała, jako dodatek do kwasu hialuronowego, jako serum pod oczy i skórę, jako składnik maseczek z glinką, kosmetyków po opalaniu, jako olejek na końcówki włosów oraz do masażu twarzy.
Jaki jest skład INCI produktu?
INCI: Opuntia Ficus-Indica Seed Oil.
Skąd pochodzi olej?
Pochodzenie podane w opisie: Syria, Tunezja.
-
Orlen Paczka 13,00 zł
-
InPost Paczkomaty 24/7 15,00 zł
-
DPD Pickup (automaty) 17,00 zł
-
InPost Kurier 17,00 zł
-
DHL Kurier 18,00 zł
-
DPD Kurier 20,00 zł
-
InPost Kurier Pobranie 25,00 zł
-
DHL Kurier Pobranie 25,00 zł
-
DPD Kurier Pobranie 26,00 zł
-
Odbiór osobisty Sklep Zdrowa Żywność Darmowa
ul. Polskiej Organizacji Wojskowej 2, 05-250 Radzymin
Cena dostawy dotyczy tego produktu (w wybranym wariancie - jeśli dotyczy). Może się ona zmienić po dodaniu innych produktów do koszyka.
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.
Wystaw opinię o produkcie
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.