Etykiety
Koszty dostawy wybranego produktu
-
Orlen Paczka 13,00 zł
-
InPost Paczkomaty 24/7 15,00 zł
-
DPD Pickup (automaty) 17,00 zł
-
InPost Kurier 17,00 zł
-
DHL Kurier 18,00 zł
-
DPD Kurier 20,00 zł
-
InPost Kurier Pobranie 25,00 zł
-
DHL Kurier Pobranie 25,00 zł
-
DPD Kurier Pobranie 26,00 zł
-
Odbiór osobisty Sklep Zdrowa Żywność Darmowa
ul. Polskiej Organizacji Wojskowej 2, 05-250 Radzymin
Cena dostawy dotyczy tego produktu (w wybranym wariancie - jeśli dotyczy). Może się ona zmienić po dodaniu innych produktów do koszyka.
Kod produktu: NATUMED-71AVIOLEKA3
Kod kreskowy: 5905360001351
Zapytaj o produkt
Administratorem danych osobowych jest Robert Kieś. Przetwarzamy je w celu przesłania odpowiedzi na zapytanie. Więcej informacji dotyczących przetwarzania danych osobowych znajduje się w polityce prywatności.
Udostępnianie karty produktu
Opis
Koszty dostawy
Opinie
Produkty powiązane
Olejek kamforowy eteryczny 7ml AVICENNA - najważniejsze informacje
Olejek kamforowy eteryczny o chłodnym, przenikliwym ziołowym zapachu ze słodkawą nutą. Może stanowić dodatek do balsamu, kremu lub oleju oraz być stosowany w aromaterapii.
Najważniejsze cechy produktu
- Pojemność 7 ml
- Chłodny, przenikliwy ziołowy zapach ze słodkawą nutą
- Olejek eteryczny otrzymywany z drewna drzewa kamforowego
- Może być dodatkiem do balsamu, kremu lub oleju
- Polecany jako dodatek kosmetyków do pielęgnacji skóry tłustej, po opalaniu i z niedoskonałościami
- Skład INCI: Cinnamomum Camphora Wood Oil, decamphorised, Limonene
Najważniejsze dane produktu
- Producent: AVICENNA
- Kategoria: Olejki eteryczne
- Masa: 40 g
- EAN / GTIN: 5905360001351
- SKU: NATUMED-71AVIOLEKA3
Najczęściej zadawane pytania
Jak pachnie olejek kamforowy eteryczny AVICENNA?
Odznacza się chłodnym, przenikliwym ziołowym zapachem ze słodkawą nutą.
Do czego można używać tego olejku?
Może być stosowany w aromaterapii oraz jako dodatek do balsamu, kremu czy oleju.
Z czego otrzymywany jest ten olejek?
Olejek otrzymywany jest z drewna drzewa kamforowego.
Do jakiego rodzaju pielęgnacji wskazano ten olejek jako dodatek kosmetyków?
Jako dodatek kosmetyków jest polecany do pielęgnacji skóry tłustej, po opalaniu oraz z niedoskonałościami.
Jaki jest skład INCI produktu?
Cinnamomum Camphora Wood Oil, decamphorised, Limonene.
-
Orlen Paczka 13,00 zł
-
InPost Paczkomaty 24/7 15,00 zł
-
DPD Pickup (automaty) 17,00 zł
-
InPost Kurier 17,00 zł
-
DHL Kurier 18,00 zł
-
DPD Kurier 20,00 zł
-
InPost Kurier Pobranie 25,00 zł
-
DHL Kurier Pobranie 25,00 zł
-
DPD Kurier Pobranie 26,00 zł
-
Odbiór osobisty Sklep Zdrowa Żywność Darmowa
ul. Polskiej Organizacji Wojskowej 2, 05-250 Radzymin
Cena dostawy dotyczy tego produktu (w wybranym wariancie - jeśli dotyczy). Może się ona zmienić po dodaniu innych produktów do koszyka.
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.
Wystaw opinię o produkcie
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.